Spaak koffie en koers

Spaak is hét fietscafé van Groningen. Maar ook als niet-fietsliefhebber kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een lekker homemade taartje van Crijn. Van Espresso tot handbrew filterkoffie, van huisgemaakte carrotcake en boterkoek tot bananenbrood: bij ons komen je smaakpapillen tot z’n recht! Maar nu gaat Spaak ook op reis!

Spaakreis

Onze Spaakritten in het weekend zijn druk bezocht. Tijd om onze grenzen te verleggen. Spaak gaat op reis. In samenwerking met Amateurfietser.nl organiseren we een 5 daagse fietsreis naar de Vogezen. Voor Spaak leden is een speciaal aanbod samengesteld. We overnachten in de buurt van La Bresse, het middelpunt om mooie beklimmingen te starten.

We hebben een aantal prachtige routes uitgezet voor alle Spaakniveaus. Afstanden variëren van 50 tot 150km. Uiteraard zijn onze wegkapiteins aanwezig en is er een mechanieker beschikbaar voor eventuele problemen. Ga mee en maak al vroeg in het seizoen deze hoogtemeters.

Kijk voor het aanbod hieronder en voer de toegangscode in die je hebt ontvangen via je mail.

Meer informatie via Martijn bij Spaak of mail met Erik van Amateurfietser.nl.

Spaakreis Vogezen

5 dagen 4 nachten naar de Vogezen met al je Spaakvrienden.

    Wachtwoordbeveiliging

    Voer het wachtwoord hieronder in om deze beveiligde post te bekijken.:

    Indienen

Meer reizen van Amateurfietser.nl

Uiteraard kun je ook individueel aanhaken bij de andere reizen. Wat denk je van een trip naar de Stelvio of warmtrappen in Sauerland of de Eifel? Bekijk hier alle andere reizen »

Contactgegevens

Amateurfietser.nl
Chopinlaan 2A
7333GD Apeldoorn

contact@amateurfietser.nl