Garantiefonds

Amateurfietser.nl is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators, onder lidmaatschapsnummer 1741.

Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan voor het vertrek zijn, maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf jouw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Details over hetgeen vergoed wordt kun je vinden in de garantieregeling.

Door Amateurfietser wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 9,00 per persoon in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Klik hier voor meer informatie over de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators.

VvKR

Amateurfietser.nl is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.