Filter op

Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Grip op Gravel Graveltraining

De Posbank bij Arnhem kennen we niet alleen van de weg maar in de omgeving liggen ook vele prachtige gravelwegen om te verkennen. Je leert klimmen en dalen op gravel en in mul zand. Hoe houd je grip in de bochten op gravel, hoe rem je. Wat doe je met je bandenspanning en welke pedalen kies je. Na de training heb je meer inzicht in gravellen en rij je met meer zelfvertrouwen op je gravelfiets. Je hebt letterlijk grip op gravel!

Vanaf 69.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Klim- en daaltraining

De Posbank en omgeving kent ideale heuvels waar je klimmen en dalen optimaal kan trainen. Maar ook het ‘dak’ van Drenthe, de Vamberg is een ideale trainingslocatie. Je hoeft dus niet ver te reizen om de nodige hoogtemeters in de benen te krijgen en ook nog wat op te steken. In een dagdeel brengen we je de kneepjes van het klimmen en dalen bij. Zo ga jij zelfverzekerd de bergen in of met ons mee op reis ;-).

(3 Reviews)
Vanaf 69.00
Racefiets op heuvel met 14 procent daling
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Fietsweekend Zuid Limburg

De Cauberg, Camerig, drielandenpunt in Vaals en wat te denken van de Loorberg of de Schweiberg. Zuid Limburg is een fietswalhalla. Niet voor niets reizen vele fietsers jaarlijks voor een weekend af naar dit haast onnederlandse heuvelland. Deze mooie binnenlandse fietsbestemming kan natuurlijk niet in het aanbod van Amateurfietser ontbreken.

Vanaf 375.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Van Utrecht naar Parijs

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met- en uitgevoerd door onze collega’s van Velotours. Fiets in vijf dagen van Utrecht naar Parijs. Je fietst dagelijks etappes van ongeveer 100 – 130 km waarbij zoveel mogelijk in groepjes met dezelfde snelheid wordt gefietst. Op naar de Olympische wegwedstrijd. Reis gaat door bij minimaal 20 deelnemers.

(0 Reviews)
Vanaf 895.00