Groepsreis op maat

Groepsreis

Wil je met vrienden of collega’s op pad, dan organiseren wij graag jullie fietsreis. Staat er een mooi fietsgebied op jullie verlanglijst? Wij zitten niet vast aan onze bestemmingen, veel is mogelijk. Keuze uit accommodaties, aantal dagen, verzorging, routes, met of zonder begeleiding. Noem maar op, wij regelen het voor je zodat jij en je fietsvrienden of collega’s zorgeloos naar de vertrekdatum kunnen toeleven. Volledig naar wens stellen wij graag in overleg met jou een reis samen. Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en jullie fietsreis kan van start.

Ondernemer met reisplannen?

Heb je een onderneming en wil je met jouw klanten op pad? Ook dan stellen wij graag de reis voor je samen. Wij maken een afspraak om je wensenlijst door te nemen, gaan aan de slag en komen met een offerte op maat. Daarin is veel mogelijk. Wil je volledige verzorging of gewoon basic? Vind je het leuk om de deelnemers te voorzien van wielershirts of andere fietsgerelateerde ‘giften’? Wij regelen het. Aan jouw de keus welke bestemming je kiest. Dichtbij huis op de Veluwe of Zuid Limburg? Of over de grens naar Duitsland, richting de Franse Alpen, de Dolomieten of nog verder? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fietsreis onder je eigen bedrijfnaam

Voor ondernemers bieden wij tevens fietsreizen onder je eigen bedrijfsnaam aan. Dus ben je eigenaar van bijvoorbeeld een koerscafé, fietsenzaak, evenementenorganisatie, beheer je een online community of vind je het te gek om onder eigen naam reizen te organiseren? Neem dan contact op voor een kennismaking. Amateurfietser neemt graag de organisatie van de reis en het hele boekingsproces aan de achterkant uit handen. Zo hoef jij alleen maar je eigen reis te promoten. Wij regelen de volledige afhandeling. Neem contact op voor meer informatie.