Reviews

Leuke en goed georganiseerde fietsvakantie gehad. Verblijf in een prima hotel. Mooie fietsroutes aangepast op het niveau van de deelnemers. Er is tijd voor zowel ontspanning als inspanning. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Rob

Op zoek naar een weekendje fietsen…….. op mijn (niet zo’n hoog) niveau, met begeleiding voor als er iets stuk gaat aan mijn fiets, zonder routestress én verzorgd. Tja en dat in een wirwar van aanbieders op het internet.De naam van de site sprak me al aan; Amateurfietser, precies wat ik ben! Wat mij betreft hebben Erik en Yiannos het waargemaakt. Laagdrempelig met aandacht voor alle niveaus en flexibel in de routes.

Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Nicolette

Fietsweekend 21.04.2023 tot 23.04.2023 in Winterbergen was goed georganiseerd. Evenals de accommodatie het ontbijt en avondeten.  Was ook goed en lekker. Ben zo tevreden dat ik de volgende keer weer bij Amateurfietser.nl zal boeken voor driedaagse fietsweekend of fietsreis.

Marco

Na de inschrijving op de fietsbeurs begon direct de voorpret voor dit weekend. Na de nodige oefenkilometers in NL begon het weekend. De enthousiaste en deskundige leiding van Erik en Yiannos leidde tot een geslaagde fietservaring. Voor iedere rit was er een heldere uitleg over de route, het wegdek, hoogtemeters en de koffiestop. Waar nodig kon een aanpassing gemaakt worden. Heerlijk gefietst, vooral het klimwerk was een openbaring voor me; intensief werk, maar veel voldoening aan de top! We fietsten met een groep van 9 in een ontspannen sfeer, ook na het fietsen hebben we ons vermaakt. Kortom: een aanrader!!

Bas

Fantastische fietstrip naar Bormio geboekt bij Amateurfietser.nl. In Bormio verbleven we in een prachtig hotel met een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk diner in de avond. De fietsritten waren echt magisch. Rustig begonnen met wat kortere klimmen, maar daarna natuurlijk naar de top van de Stelvio, Gavia en Mortirolo. Mede door de gezelligheid van Erik en Yiannos was dit een trip om nooit te vergeten!

Erik van E

Klim en daal clinic gedaan op de Posbank, goed georganiseerd en fijn om na jaren fietsen gerichte tips en tricks te krijgen om mijn techniek te verbeteren

Remco

Klim en daal clinic gedaan rondom de Posbank met een aantal collega’s. Erg leerzaam door de tips van fietstrainer Maikel Govaarts en goed georganiseerd door Amateurfietser. En natuurlijk een heerlijke cappuccino en appeltaartje na afloop!

Biantha

Met een aantal collega’s de klim- en daaltraining gedaan. Erg leerzaam door de tips van ervaren instructeur Maikel Govaerts. Geschikt voor ieder niveau door de verschillende oefeningen op eigen tempo. Ook de appeltaart na afloop smaakte erg goed!

Sander