Velodroom

BikeLife Roden is sinds 2020 Velodroom. Een naam die niet voor niets is gekozen. Wij zijn walhalla voor de fietsliefhebber, een snoepwinkel voor de fietsfanaat, een pretpark voor de fietsgek. De sterkste merken, de beste service, fietsactiviteiten en de mooiste verhalen vind je hier onder één dak: maar liefst 3.000 m2 fietsbelevenis. Verkozen tot Tweewielerwinkel van het jaar 2022. Maar nu gaat Velodroom ook op reis!

Stelvio fietsreis amateurfietser

Velodroomreis

“Velodroom gaat op reis, en jij kan mee! Gewoon omdat we het leuk vinden verleggen we onze grenzen en stijgen we naar grote hoogte. En wat is er leuker dan dit doen met jou, onze favoriete klant?

In samenwerking met onze reispartner Amateurfietser.nl organiseren we een 6 daagse fietsreis naar de Stelvio. Voor de Velodromers is een speciaal aanbod samengesteld. We overnachten in een uitstekend hotel in de omgeving van Bormio, een geweldige uitvalsbasis om de Stelvio, de Gavia of de gevreesde Mortirolo te beklimmen.

We hebben een aantal prachtige routes uitgezet voor alle niveaus. Afstanden variëren van 50 tot 150km. Je bepaalt zelf welke afstanden je wilt fietsen.  Uiteraard zijn er ervaren wegkapiteins aanwezig en is er een Velodroom-mechanieker beschikbaar voor eventuele problemen. Onderweg zorgen we voor bevoorrading en gedurende de week zorgen we goed voor je.

Deze reis organiseren we exclusief voor Velodroom-klanten. Daar hoor jij bij, en dat levert natuurlijk voordeel op. Dit krijg je namelijk:

 • Een flinke korting op je reis
 • Een reis met gelijkgestemden
 • Een gratis check van je fiets twee weken voor vertrek
 • Een infomatie-avond met alle deelnemers
 • Een korting van € 50,- op je volgende reis bij Amateurfietser.nl

Kortom: het lijkt ons super als je mee gaat. In de nieuwbrief van Velodroom heb je een actiecode gekregen waarmee je de reis verder kan bekijken en gelijk kan boeken. Vul de code hieronder in, dan kan je gelijk alle details checken. Let op, boek voor 14 maart. Meer informatie? Mail of bel met Erik van Amateurfietser.nl op 0648440604 of erik@amateurfietser.nl.”

Velodroomreis

7 dagen 6 nachten naar de Stelvio met Velodromers.

  Wachtwoordbeveiliging

  Voer het wachtwoord hieronder in om deze beveiligde post te bekijken.:

  Indienen

Meer reizen van Amateurfietser.nl

Uiteraard kun je ook individueel aanhaken bij de andere reizen. Wat denk je van een trip naar de Vogezen of warmtrappen in Sauerland of de Eifel? Bekijk hier alle andere reizen »

Contactgegevens

Amateurfietser.nl
Chopinlaan 2A
7333GD Apeldoorn

contact@amateurfietser.nl