Filter op

Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Mont Ventoux beklimmen

De Mont Ventoux beklimmen. Bereid je voor op een echte uitdaging en verover de Mont Ventoux, de iconische berg uit de tour. Met zijn legendarische status in de wielersport, biedt de Mont Ventoux een onvergetelijke ervaring. Geniet van het panoramisch uitzicht op de top maar vooral ook van het gebied rondom de berg. Zeer de moeite van het verkennen waard.

Vanaf 1,290.00
Stelvio fietsreis amateurfietser
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Fietsvakantie Stelvio

De Stelvio; veel Giro etappes voeren over deze welhaast mythische berg. Met 2758 meter hoogte een ware uitdaging. Een prachtige fietsvakantie vanuit standplaats Bormio. Voor de meer ervaren en getrainde wielrenners. 7 dagen 6 nachten.

Ook groepsreizen op maat mogelijk! Neem contact op voor meer informatie.

(1 Review)
Vanaf 1,475.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Gravelbikereis Frankrijk Nature is Bike festival

In 2023 namen we voor het eerst deel aan het Nature is Bike Festival in Angers. Een heerlijk relaxt meerdaags gravelfestival startend vanuit Angers. Ga je voor de extreme 300 kilometer versie? Of kies voor een ronde van 70, 100 of 200 kilometer. Combinaties zijn ook mogelijk. Het voert je langs wijngaarden, door donkere bossen, eindeloze gravelstroken, langs pittoreske dorpjes en over rustige landweggetjes. Wil je echt ook gaan bikepacken? Neem dan deel aan de tweedaags gravelrit met overnachting in de tuinen van een kasteel.

Vanaf 1,095.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Van Utrecht naar Parijs

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met- en uitgevoerd door onze collega’s van Velotours. Fiets in vijf dagen van Utrecht naar Parijs. Je fietst dagelijks etappes van ongeveer 100 – 130 km waarbij zoveel mogelijk in groepjes met dezelfde snelheid wordt gefietst. Op naar de Olympische wegwedstrijd. Reis gaat door bij minimaal 50 deelnemers.

(0 Reviews)
Vanaf 795.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Pieterpad fietsreis racefiets

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met- en uitgevoerd door onze collega’s van Velotours. Fiets in vier dagen van Pieterburen naar de St. Pietersberg in Maastricht. Je fietst dagelijks etappes van ongeveer 125– 130 km waarbij zoveel mogelijk in groepjes met dezelfde snelheid wordt gefietst.

(0 Reviews)
Vanaf 499.00