Filter op

Vogezen fietsreis uitzicht
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Fietsvakantie Vogezen

Fietsvakantie naar de Vogezen. Op ongeveer 7 uur rijden van Utrecht ligt een prachtig fietsgebied. Door vele wielrenners al ontdekt om daar de klimmersbenen te testen. De beklimmingen zijn niet al te lang en over het algemeen goed te doen. Een ideaal trainingsgebied voor bijvoorbeeld onze Stelvioreis of een tocht naar de Alpen. Of om gewoon ook zonder verdere klimambities van te genieten.

Ook groepsreis op maat mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf 595.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Wielrennen in de Eifel

Wielrennen in de Eifel is een prachtige manier om te ervaren wat klimmen is. Even ten zuidoosten van Limburg en ten oosten van de Ardennen fiets je over mooie wegen rond een diepe kloof waar de rivier de Rur doorheen kronkelt. Je fiets slingert mee door uitgestrekte bossen en open landschappen.

Vanaf 425.00
Racefiets op heuvel met 14 procent daling
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Fietsweekend Zuid Limburg

De Cauberg, Camerig, drielandenpunt in Vaals en wat te denken van de Loorberg of de Schweiberg. Zuid Limburg is een fietswalhalla. Niet voor niets reizen vele fietsers jaarlijks voor een weekend af naar dit haast onnederlandse heuvelland. Deze mooie binnenlandse fietsbestemming kan natuurlijk niet in het aanbod van Amateurfietser ontbreken.

Vanaf 375.00