Data: neem contact op voor data Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers Fiets: Racefiets
  • Reisbeschrijving
  • Dagprogramma
  • Inclusief/exclusief
  • Prijzen en boeken

Een dagtrip over de grens. Voor sommigen misschien de eerste kennismaking met heuvelachtig gebied. Ervaar wat klimwerk met je benen doet. Maak kennis met de mensen achter Amateurfietser en geniet mee van mooie glooiende hellingen en soms venijnig korte klimmetjes.

Een dagtrip over de grens. Voor sommigen misschien de eerste kennismaking met heuvelachtig gebied. Ervaar wat klimwerk met je benen doet. Maak kennis met de mensen achter Amateurfietser en geniet mee van mooie glooiende hellingen en venijnig korte klimmetjes. 

Itineraries

Dagtrip

Tijd : 10:00

Tecklenburg

Om 10:00 uur verzamelen we op onze parkeerplek van vandaag. Een mooi startpunt voor onze dagtocht. We fietsen rustig in om vervolgens aan de eerste beklimmingen te beginnen. Het landschap is glooiend en kent pittige stukjes tussendoor. Halverwege de route lunchen we in Tecklenburg. Genoeg energie getankt voor deel twee van onze dagtrip. Rond 16:00 uur knijpen we in de remmen om moe maar voldaan huiswaarts te keren. Een mooie kennismaking met het gebied en met de mensen achter Amateurfietser.

INCLUSIEF ✓ Begeleiding ✓ Sportvoeding ✓ Lunch ✓ Gps-track EXCLUSIEF × Reis- en annuleringsverzekering × Vervoer × Accommodatie × Volgauto × Parkeergeld (let op: muntautomaat)
Nog even geduld…