Filter op

Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Grip op Gravel Graveltraining

De Posbank bij Arnhem kennen we niet alleen van de weg maar in de omgeving liggen ook vele prachtige gravelwegen om te verkennen. Je leert klimmen en dalen op gravel en in mul zand. Hoe houd je grip in de bochten op gravel, hoe rem je. Wat doe je met je bandenspanning en welke pedalen kies je. Na de training heb je meer inzicht in gravellen en rij je met meer zelfvertrouwen op je gravelfiets. Je hebt letterlijk grip op gravel!

Vanaf 69.00
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Klim- en daaltraining

De Posbank en omgeving kent ideale heuvels waar je klimmen en dalen optimaal kan trainen. Maar ook het ‘dak’ van Drenthe, de Vamberg is een ideale trainingslocatie. Je hoeft dus niet ver te reizen om de nodige hoogtemeters in de benen te krijgen en ook nog wat op te steken. In een dagdeel brengen we je de kneepjes van het klimmen en dalen bij. Zo ga jij zelfverzekerd de bergen in of met ons mee op reis ;-).

(3 Reviews)
Vanaf 69.00
Klim- en daaltraining
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Ik haal de top pakket

De Posbank en omgeving kent ideale heuvels waar je klimmen en dalen optimaal kan trainen. Maar ook het ‘dak’ van Drenthe, de Vamberg is een ideale trainingslocatie. Je hoeft dus niet ver te reizen om de nodige hoogtemeters in de benen te krijgen en ook nog wat op te steken. In een dagdeel brengen we je de kneepjes van het klimmen en dalen bij.

Daarna plannen we nog een dagtrip naar Tecklenburg of Valkenburg om verder te oefenen.
Zo ga jij zelfverzekerd de bergen in of met ons mee op reis ;-).

(3 Reviews)
Vanaf 149.00
Tecklenburger Rundfahrt racefiets
Log in om uw verlanglijstjes toe te voegen.

Dagtrip Tecklenburg

Tecklenburg ligt op iets meer dan 2 uur rijden van Utrecht. Een prachtig mooi heuvelachtig gebied waar je je eerste klimmersbenen een beetje kunt testen. Van platte wegen tot soms stijgingspercentage’s van 20%. De klimmetjes zijn kort maar goed voor een eerste kennismaking in heuvelachtig gebied. Maak kennis met de mensen achter Amateurfietser en fiets gezellig mee.

Vanaf 79.00