Fiets: Race Groepsgrootte: Minimaal 4 maximaal 14 Data: Neem contact op voor data
  • Overzicht
  • Dagprogramma
  • Inclusief/exclusief
  • Prijzen en boeken

We nemen je graag een dagje mee over de Veluwe. Vanuit Apeldoorn Zuid rijden we richting Beekbergen, Lieren, Rhenen en natuurlijk de Posbank. Via fietspaden en wegen maken we een tocht tussen de 80 en 100 km. We zijn zo'n 4 a 5 uur onderweg inclusief lunchstop. 

Je maakt gedurende de tocht kennis met de mensen achter Amateurfietser.nl. We laten je graag de  mooie Veluwe zien. Een gezellig dagje fietsen over de heuvels van Midden Nederland. 

Itineraries

Zaterdag

Dagtocht Veluwe

We verzamelen om 10 uur in Apeldoorn Zuid en genieten van koffie en appeltaart. Een mooie start en goede bodem voor het eerste gedeelte van de dag. Na de koffie vertrekken we richting Beekbergen om daar de route over de Veluwe op te pakken. Via Loenen en Eerbeek fietsen we richting de Posbank, die we vandaag vanaf enkele kanten zullen beklimmen. We maken een lunchstop onderaan de Posbank in Rhenen. Na de lunch vertrekken we richting Arnhem en gaan we via de Zijpenberg richting Schaarsbergen en Hoenderloo. de laatste klim naar Beekbergen brengt ons weer terug bij de auto. De dagafstand varieert tussen de 80 en 100 km.

Inclusief:

Koffie en appeltaart

Lunch onderweg inclusief 1 drankje

GPX file

Begeleiding

 

Exclusief:

Verzekeringen

Sportvoeding

 

 

Nog even geduld…