Fiets: Race Groepsgrootte: Minimaal 8 maximaal 14
  • Overzicht
  • Dagprogramma
  • Inclusief/exclusief
  • Prijzen en boeken

Klimmen en dalen. Dat doen we op veel van onze buitenlandreizen. Wil je je optimaal voorbereiden schrijf je dan in voor de klim- en daaltraining. Zo spurt je vol zelfvertrouwen de klim op en daal je zelfverzekerder. De trainingen vinden plaats rondom de Posbank of de Vamberg in Drenthe. Je leert de kunst van het schakelen bergop, daaltechnieken om veilig en verantwoord beneden te komen en niet te vergeten de fietshouding in de bochten.

Het toppakket bestaat uit een dagdeel training en een door begeleide dagtrip vanuit Tecklenburg of Valkenburg. 

Laat de heuvels, bergen en haarspeldbochten maar komen na deze training. 

Je maakt tijdens de klim- en daaltrainingen kennis met de mensen achter Amateurfietser.nl en uiteraard onze trainers die je de kneepjes van het klimmen en dalen bijbrengt. 

Itineraries

Dagdeel

Klim- en daaltraining

We verzamelen in de ochtend bij ons startpunt en genieten van koffie en appeltaart. Een mooie start en goede bodem voor de training die volgt. Tijdens de koffie maak je via een presentatie alvast kennis met de theorie.

Vervolgens stappen we op de racefiets om theorie in praktijk te brengen. Onze groepen bestaan uit maximaal 14 personen waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen. We zullen diverse keren een van de heuvels bij de Posbank of de Vamberg beklimmen en uiteraard afdalen. Je voelt na afloop zeker de hoogtemeters in de benen. De training duurt maximaal drie uur. Zo leg je een hele mooie basis voor heel veel klimplezier.

Dag 2

Tecklenburg of Valkenburg

We plannen na de training een moment om gezamenlijk naar Tecklenburg of Valkenburg af te reizen. Heuvelachtige gebieden binnen twee uur van Apeldoorn waar je prima het geleerde in de praktijk kan brengen.

Inclusief:

Koffie en appeltaart

Sportreep

Training  en Begeleiding

Exclusief:

Verzekeringen

Vervoer

Lunch in Tecklenburg of Valkenburg

Nog even geduld…