Fiets: Race Groepsgrootte: Minimaal 8 maximaal 14
 • Overzicht
 • Dagprogramma
 • Inclusief/exclusief
 • Prijzen en boeken
 • Reviews

Klimmen en dalen. Dat doen we op veel van onze buitenlandreizen. Wil je je optimaal voorbereiden schrijf je dan in voor de klim- en daaltraining. Zo spurt je vol zelfvertrouwen de klim op en daal je zelfverzekerder. De trainingen vinden plaats rondom de Posbank. Je leert de kunst van het schakelen bergop, daaltechnieken om veilig en verantwoord beneden te komen en niet te vergeten de fietshouding in de bochten. Laat de heuvels, bergen en haarspeldbochten maar komen na deze training. 

Je maakt tijdens de klim- en daaltrainingen kennis met de mensen achter Amateurfietser.nl en uiteraard onze trainers die je de kneepjes van het klimmen en dalen bijbrengt. 

Itineraries

Dagdeel

Klim- en daaltraining

We verzamelen in de ochtend bij ons startpunt en genieten van koffie en appeltaart. Een mooie start en goede bodem voor de training die volgt. Tijdens de koffie maak je via een presentatie alvast kennis met de theorie.

Vervolgens stappen we op de racefiets om theorie in praktijk te brengen. Onze groepen bestaan uit maximaal 14 personen waardoor er voldoende aandacht is voor iedereen. We zullen diverse keren een van de heuvels bij de Posbank beklimmen en uiteraard afdalen. Je voelt na afloop zeker de hoogtemeters in de benen. De training duurt maximaal drie uur en je legt ongeveer 21 kilometer af. Zo leg je een hele mooie basis voor heel veel klimplezier.

Inclusief:

Koffie en appeltaart

Sportreep

Training  en Begeleiding

 

Exclusief:

Verzekeringen

Vervoer

Nog even geduld…
 1. Remco:

  Klim en daal clinic gedaan rondom de Posbank met een aantal collega’s. Erg leerzaam door de tips van fietstrainer Maikel Govaarts en goed georganiseerd door Amateurfietser. En natuurlijk een heerlijke cappuccino en appeltaartje na afloop!
  Biantha

 2. Biantha:

  Klim en daal clinic gedaan op de Posbank, goed georganiseerd en fijn om na jaren fietsen gerichte tips en tricks te krijgen om mijn techniek te verbeteren.

 3. Sander:

  Met een aantal collega’s de klim- en daaltraining gedaan. Erg leerzaam door de tips van ervaren instructeur Maikel Govaerts. Geschikt voor ieder niveau door de verschillende oefeningen op eigen tempo. Ook de appeltaart na afloop smaakte erg goed!

Add a review