Fiets: Race Groepsgrootte: Minimaal 8 maximaal 14
  • Overzicht
  • Dagprogramma
  • Over Maikel Govaarts
  • Inclusief/exclusief
  • Prijzen en boeken

Klimmen en dalen. Dat doen we op veel van onze buitenlandreizen. Wil je je optimaal voorbereiden schrijf je dan in voor de klim- en daaltraining van Maikel Govaarts. Zo spurt je vol zelfvertrouwen de klim op en daal je zelfverzekerder. De trainingen vinden plaats rondom de Posbank en bij de Vamberg. Je leert de kunst van het schakelen bergop, daaltechnieken om veilig en verantwoord beneden te komen en niet te vergeten de fietshouding in de bochten. Laat de heuvels, bergen en haarspeldbochten maar komen na deze training. 

Je maakt tijdens de klim- en daaltrainingen kennis met de mensen achter Amateurfietser.nl en uiteraard trainer Maikel Govaarts die je de kneepjes van het klimmen en dalen bijbrengt. 

Reizen

Dagdeel

Klim- en daaltraining

We verzamelen in de ochtend bij ons startpunt en genieten van koffie en appeltaart. Een mooie start en goede bodem voor de training die volgt. Tijdens de koffie laat Maikel via een presentatie je alvast kennis maken met de theorie.

Vervolgens stappen we op de racefiets om theorie in praktijk te brengen. Onze groepen bestaan uit maximaal 14 personen waardoor Maikel voldoende aandacht heeft voor iedereen. We zullen diverse keren een van de heuvels bij de Posbank of Vamberg beklimmen en uiteraard afdalen. Je voelt na afloop zeker de hoogtemeters in de benen. De training duurt maximaal drie uur. Zo leg je een hele mooie basis voor heel veel klimplezier.

Maikel Govaarts is als topsporter en founder van GOOFORIT het adres voor fietsclinics, fietscoaching en bike vaardigheid & veiligheid waarbij plezier en resultaat hand in hand gaan met een reis langs bijzondere plaatsen en inspirerende uitdagingen. Met GOOFORIT wordt fietsen nog plezieriger!

Maikel is van beroep Docent Lichamelijke Opvoeding op het Dr. Mollercollege en eigenaar van GOOFORIT sinds 2021. Daarnaast is hijbij de KNWU actief als steunpunt trainer voor de talenten in regio Zuid. 

Maikel is diverse keren in de categorie Masters Nederlands kampioen geworden.

Inclusief:

Koffie en appeltaart

Sportreep

Training  en Begeleiding

 

Exclusief:

Verzekeringen

Vervoer

Please wait...